24 Kasım 2018 Cumartesi

Sorulması Gereken Sorular

"Biz Kimiz, Neden Buradayız?" sorusuna sadık kalan toplumlar gelişti. Her sorulan sorunun cevabının peşine düşmeye konsantre olanların buluşları ile çağ üstüne çağ atladık.

"Meraktan öldüm", "Merakta çatladım." diye terimler üreten toplumlar ise "Merak Etmeyi" bilinçaltına kötü bir durum olarak yerleştirdi.
Merak edin, araştırın! 
Her mecrada, insan ilişkilerinden, mesleğinizle ilgili gelişmelerden, evrenin işleyişine kadar ,herşeyi merak edin. Edin ki, kandırılma, kullanılma riskini en aza indirgeyebilesiniz.
Edin ki, vücut gelişiminize, beyin gelişiminiz yetişsin.
En kötü gerçekliğin, en iyi yalandan daha çok kabul edilebilir, olduğunu bilen insanların onuru, savaşı, duruşu genler ile gelecek kuşaklara aktarılabilsin. Topluma, biat eden bireyler değil, özünde merak duygusuna cevap arayan bireyler gerekli.
Merak bizi, biz yapan en büyük değerdir. Bu duyguyu öldürdüğümüz de, toplumumuz yavaş yavaş ya yok olacak ya da köleleştirilecektir...
İnanç Kaya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Venüs'te Yaşam İzleri Bulundu

  Venüs'te Yaşam İzleri Bulundu 450 dereceden fazla sıcaklığı bulunan, güneş sisteminin yaşama en düşman gezegeni Venüs`te, nasıl olurda...