29 Mayıs 2016 Pazar

Dünyanın en ilginç oteli

Sadece Adranalin düşkünlerinin ve Samanyolu Galaksisini hayranlıkla seyretmek isteyenlerin gittikleri , yerden 400 metre yukarı da dağa asılı duran şeffaf kapsüllerden oluşan muhteşem bir otel.
Peru , Cusco şehrinde ki Inkalar Kutsal Vadisinde bulunan bu otel, aluminyum ve dayanıklı camdan yapılmış. Her kapsülün uzunluğu 7,5 metre ve genişliği 2,6 metre. En fazla 8 kişi için tasarlanmış kapsüller, enerjisini güneşten alıyor. Lavabo , tuvalet ve mutfağında dizayn edildiği bu kapsül otele gidebilmek için konukların tırmanması ya da dağdan aşağıya iple inmesi gerekiyor.

     Bu zahmetin kesinlikle manzara ve romantizmine değeceğini düşünenler rezervasyon listesinde yerini almış, sırasını heyecanla bekliyorlar.




Ceviri : Inanc Kaya Kizilkaya
Kaynak : http://www.welt.de/reise/article144108002/Nur-fuer-Schwindelfreie-Schlafen-in-der-Skylodge.html?wtrid=socialmedia.socialflow....socialflow_facebook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Venüs'te Yaşam İzleri Bulundu

  Venüs'te Yaşam İzleri Bulundu 450 dereceden fazla sıcaklığı bulunan, güneş sisteminin yaşama en düşman gezegeni Venüs`te, nasıl olurda...